Forsikring og kollektiv pension

Som medlem af Finansforbundet kan du få attraktive tilbud og faste lave priser på forsikringer i Tryg samt kollektiv pension og forsikringer hos PFA Pension.

Forsikringer hos Tryg

Åbn alle

Få attraktive tilbud på forsikringer i Tryg

Benyt anledningen til at få et forsikringstjek – måske kan du spare penge eller få en bedre dækning i Tryg.

Ring på +45 44 20 52 00, og tal med en rådgiver i Tryg, der kan gennemgå dine nuværende forsikringer og give dig et tilbud, der er passer til dine specifikke behov.

Du kan også vælge at uploade dine eksisterende policer og sende dem til Tryg, der så vil vende tilbage med et tilbud til dig. Det gør du på finansforbundet.tryg.dk, hvor du også kan beregne din pris på de forsikringer, du er interesseret i.

Læs mere om forsikringstilbuddet hos Tryg og beregn prisen

Kunder i Tryg er medlem i TryghedsGruppen

TryghedsGruppen lægger vægt på, at kunderne skal have del af et eventuelt overskud, og det har de seneste år betydet, at kunderne har fået udbetalt en årlig bonus på otte procent af deres forsikringspræmie. TryghedsGruppen driver også TrygFonden, der er kendt for blandt andet hjertestartere, kystlivredning og krammebamser.
​  

Gruppelivsforsikring hos Forenede Gruppeliv

Åbn alle

Har du en gruppelivsforsikring via Finansforbundet?

Din gruppelivsforsikring kan levere økonomisk støtte til din familie, når du dør. Gruppelivsforsikringen via Finansforbundet gælder, indtil du er 67 og er medlem af Finansforbundet.

Hvis du har tegnet en gruppelivsforsikring via Finansforbundet, og har du spørgsmål til den, kan medlemsservice hjælpe.

Du kan også hente hjælp i medlemsservice, hvis du er i tvivl, om du har en gruppelivsforsikring via Finansforbundet.

 

Ring eller skriv til medlemsservice:

​     

Kollektiv pension og forsikringer hos PFA Pension

Åbn alle

Kollektiv pension og forsikringer

Du kan tegne en kollektiv pensionsordning hos PFA Pension, hvor du kan få kollektive forsikringer med fx engangsudbetaling ved kritisk sygdom og løbende udbetaling ved tab af erhvervsevne. Vi kalder ordningen Medlemsplus.

Individiuelle tilvalg

En aftale med PFA Pension har som standard en række forsikringsdækninger, der kan suppleres med individuelle tilvalg. Basispakken indeholder PFA kritisk sygdom engangsudbetaling på 125.000 kroner, PFA Erhvervsevne løbende udbetaling på 150.000 kroner og PFA Liv engangsudbetaling på 300.000 kroner.

Minimumsindbetaling på pensionsordningen

For at oprette Medlemsplus med forsikringer skal du som minimum indbetale 2.000 kroner månedligt på din pensionsordning, som i lighed med andre pensionsindbetalinger er fradragsberettiget. Vælger du at indbetale minimumsbeløbet og risikodækninger svarende til basispakken, så vil prisen for risikodækninger være 553 kroner, og du vil altså spare 1.447 kroner op til din pension.

Så nemt kommer du i gang

Du kan læse mere om dine muligheder på pfa.dk/medlemsplus eller booke en webrådgivning hos PFA Pension på 39 17 60 19.

Få svar på spørgsmål

Kontakt
Medlems-administration
32 66 13 76
medlem@finansforbundet.dk

Vil du vide mere om  forsikring via Tryg?

Læs mere