01-09-2015    

Fremtidens finanssektor på programmet

Transformationen af finansielle services er på dagsorden, når CFIR afholder deres årlige konference, Finans IT-dagen, torsdag den 10. september. Særligt vil ny teknologi, innovation og banken af i morgen blive præsenteret og diskuteret af prominente navne fra finanssektoren.

​Det er banken af i morgen, der er på tapetet, når CFIR sammen med DI ITEK inviterer til den årlige Finans IT-dag, der bliver afholdt den 10. september i Industriens hus i København. Mere præcist handler det om, hvordan den finansielle sektor er ved at transformere sig og præsenterer samtidig de nyeste tendenser og innovative løsninger på FinTech-området.

Temaet for dagen er "Transforming financial services", og det er et emne, virksomhederne i den finansielle sektor og deres samarbejdspartnere har meget fokus på.

"Virksomhederne går meget ind i den transformative dagsorden. Det oplever vi i vores generelle dialog med dem, samt i vores løbende Get'Fit-events i CFIR", fortæller erhvervskonsulent i CFIR Kasper Jørgensen, der er glad for årets program.

"Vi synes selv, at vi har fået sammensat en rigtig spændende dagsorden med gode oplæg fra både store internationale tænkere på området og oplæg fra danske virksomheder, der til daglig arbejder med området", siger han.

 

Fra unge til garvede

Selvom Kasper Jørgensen er glad for hele dagens program, vil han gerne fremhæve nogle enkelte af dagens indlæg.

"Når vi kigger ned over programmet, synes vi, at vi har gode oplæg hele vejen igennem. Og vi glæder os meget til formiddagens debat om fremtidens finanssektor, hvor vi har fået nogle spændende talere på" (Red.: Torben Møger Pedersen, PensionDanmark, Kristian Thure Sørensen, Nets, Claus Bunkenborg, Danske Bank m.fl.).

"Derudover vil jeg fremhæve David Birch, der taler om blockchain-teknologier, som jeg glæder mig til at høre. Vi har et oplæg fra Wharton FinTech, der handler om de unge menneskers krav til den finansielle sektor, altså dem man kalder millennials, og om eftermiddagen har vi blandt andre IBM som Key Note-speakers, og så kommer Morten Lund og taler om investeringer inden for FinTech. Alt det håber vi, folk vil finde interessant", siger Kasper Jørgensen.