For samarbejdsudvalgs-medlemmer

Hvis du er medarbejdervalgt repræsentant til virksomhedens samarbejdsudvalg (SUB), så har du fået en central position og rolle i virksomheden. Finansforbundet støtter dig i opgaven og sikrer, at du er rustet til at løse den.

Finansforbundet tilbyder rådgivning og uddannelse til samarbejdsudvalgsmedlemmer, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for spørgsmål.​

 

Skal du indberette nye SU-repræsentanter?

Finansforbundet skal altid orienteres, når der er valg til samarbejdsudvalget, så vi har de rigtige kontaktpersoner og kan rådgive jer bedst muligt.

Indberet valg til SU her (pdf)

Hvad sker der for nyvalgte SU-repræsentanter?

Som nyvalgt introducerer vi dig til f.eks. de overenskomstmæssige rammer og vilkår for arbejdet i Samarbejdsudvalget. Det sker på vores introduktionskurser, som vi afholder i samarbejde med erfarne og dygtige eksterne undervisere.

Er der arrangementer for SU-repræsentanter?

Finansforbundet klæder dig på til at kunne deltage i debatten med ledelsen på et kvalificeret grundlag. Derfor arrangerer vi hvert år både temadage og seminarer for repræsentanter til virksomhedens samarbejdsudvalg.

Finansforbundet udvikler indhold til temadagene og seminarerne, så de er relevante for dig og dine opgaver. Som SUB kan du få indflydelse på, hvilke emner vi skal tage op - send ideer til csj@finansforbundet.dk.

Hvordan holder du dig orienteret?

Fagligt Nyt er Finansforbundets nyhedsbrev til de tillidsvalgte. Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.

Tilmeld dig Finansforbundets nyhedsbreve

Har du spørgsmål til arbejdet?

Du er velkommen til at kontakte Jura og forhandling, hvis du har spørgsmål om dit daglige arbejde som medarbejdervalgt SU-repræsentant.

Kontakt Jura og forhandling på telefon 32 66 13 30 eller send en mail til raadgivning@finansforbundet.dk.

​  

 Arrangementer for samarbejdsudvalgsmedlemmer

 

 

Få svar på spørgsmål om SU-arbejdet

Kontakt
Jura og forhandling
32 66 13 30
raadgivning@finansforbundet.dk