Aktivering af medlemmer

Medlemmer skal også plejes. Størstedelen af ”kernemedlemmerne” i Finansforbundet er tilfredse med deres medlemskab, men benytter sjældent medlemstilbuddene. En stor del af medlemmerne er slet ikke klar over, hvilke medlemstilbud de har adgang til.

​Vi har derfor en stor opgave i at udbrede kendskabet til såvel kerneydelser som målrettede arrangementer, kurser og netværk – og i at vise, at der også er aktiviteter der passer til dem og foregår i nærheden.

Du taler måske med en, der for nylig er blevet meldt ind, eller en som har været medlem længe, men ikke brugt Finansforbundets medlemsservices. Husk at kigge på de målrettede medlemstilbud afhængigt af om medlemmet er f.eks. akademiker, IT-specialist eller leder. Lær fra dig – vis medlemmet, hvor hun selv kan finde flere af den type tilbud, hun interesserer sig mest for.

Hvervematerialer

Åbn alle

One pager med aktuelle arrangementer

Ønsker du en generel one pager med aktuelle arrangementer, kan den bestilles ved at skrive til ddl@finansforbundet.dk.  

Tilret din one pager for medlemmer med aktuelle arrangementer, evt. lokale arrangementer, før du har en dialog. Husk at kigge på de målrettede medlemstilbud afhængigt af om medlemmet er f.eks. akademiker, IT-specialist eller leder.

Medlemsfordele og arrangementer - Øst (PDF)Medlemsfordele og arrangementer - Vest (PDF)

Opslagsværk: Hvem, hvad, hvor?

Et lille opslagsværk, som kan guide dig gennem aktører og trends i finansverdenen.

Hvem, hvad, hvor? – dansk (pdf)

Hvem, hvad, hvor? – engelsk (pdf)

Få svar på spørgsmål om hvervning

Kontakt
Susanne Grantzau
32 66 14 36 / 61 20 97 69
sg@finansforbundet.dk


Daniel Dalum-Larsen
32 66 14 30 / 23 63 32 72
ddl@finansforbundet.dk